Печу поки є заморожені ягоди. Солодкий пиріг: все змішали і в духовці

Ягідний пиріг – це десерт, який можна приготувати із різних видів тіста та ягід. Тісто може бути пісковим, листковим, дріжджовим або бісквітним. В якості начинки використовуються свіжі або заморожені ягоди: полуниця, малина, смородина, вишня, чорниця та інші.

Ягідний пиріг можна прикрасити цукровою пудрою, збитими вершками, кулькою морозива чи листочками м’яти. Це відмінний вибір для чаювання в родинному колі або друзів. Розкажу, як швидко приготувати ароматний солодкий пиріг із замороженими ягодами.

Ділюся рецептом приготування:

У миску з яйцями висипаємо класичний і ванільний цукор, сіль і ретельно перемішуємо до розчинення дрібок. Вливаємо кефір та олію, знову перемішуємо.

Висипаємо в суміш 240 г борошна і розпушувач, замішуємо густе тісто без грудок. Змішуємо ягоди з ложкою борошна, висипаємо в тісто, з’єднуємо інгредієнти.

Виливаємо тісто у форму, застелену пергаментом. Випікаємо пиріг при 180 градусах 40 хвилин.

В результаті виходить чудовий ароматний пиріг. Після приготування рекомендуємо посипати цукровою пудрою.

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.;
  • Борошно – 260 г;
  • Розпушувач – 10 г;
  • Цукор – 160 г;
  • Сіль – 1/3 ч.л.;
  • Кефір – 8 ст.л.;
  • Соняшникова олія – ​​8 ст.л.;
  • Ягоди – 300 г.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *