Змінила приготування горохового супу, в результаті вийшов незрівнянний смак

Всі ми добре знаємо гороховий крем-суп. Одні люблять, іншим не дуже потрібні. Більшості з нас не приходило в голову, що існує інший гороховий суп. І звичайно є! Якщо трохи дотримуватися процедури, то вийде смачний і неймовірно ароматний суп, який підкорить ваше серце! Головну роль тут грають копчені свинячі ребра, картопля і свинина. Якщо вам сподобається, то нижче ви знайдете докладний рецепт його приготування.

Ділюся рецептом приготування:

Свинину промити під проточною водою і обсушити паперовими рушниками. Наріжте її невеликими кубиками і змішайте в мисці з сіллю і перцем за смаком. На плиті розігріваємо сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії і, коли вона досить розігріється, кидаємо приправлене м’ясо і обсмажуємо до золотистої скоринки з усіх боків.

Поки смажиться м’ясо, почистіть цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Коли м’ясо обсмажиться, кидаємо під нього цибулю і пасеруємо разом до золотистого кольору цибулі.

Копчені реберця розріжте на окремі кісточки і додайте в сковороду до м’яса та цибулі. Перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини. Потім перелийте вміст сковороди у велику каструлю, залийте водою, посоліть і поперчіть, додайте лавровий лист і добре промитий горошок і дайте варитися і кипіти 40 хвилин на середньому вогні. Під час цього процесу зніміть піну, яка осіла на поверхні супу.

Через сорок хвилин варіння вийміть реберця з супу. Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками і додати в суп. Потім продовжуйте варити, поки картопля не стане м’якою. Тим часом відділіть готове м’ясо від ребер і після того, як картопля звариться, поверніть м’ясо в каструлю, додайте нарізану ріпчасту цибулю, варіть ще 5 хвилин і зніміть з плити. Приємного апетиту.

Інгредієнти:

  • копчені свинячі ребра – 400 г
  • свинина – 300 г
  • горошок – 250 г
  • картопля – 5 шт
  • цибуля – 1 шт
  • олія – ​​3 ст.л.
  • зелена цибуля – за смаком
  • зелень – за смаком
  • лавровий лист – за смаком
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *