Ми розповімо про те, як можна приготувати не нудотний салат з буряка.
Приготування бурякового салату: Відварені буряки очищаємо і подрібнюємо на великих різцях терки.
Солимо бурякову масу, добре перемішуємо руками та залишаємо на 10 хвилин. У цей час нарізаємо цибулю чверть кільцями, обсмажуємо в сковороді в невеликій кількості олії. Додаємо до цибулі ложку цукру, перемішуємо і готуємо на середньому вогні 3-4 хвилини.
З|із| бурякової маси потрібно прибрати сік, посипати цукром і залити оцтом. Коріандр потрібно розмолоти в пилюку, додати чорний мелений перець і гострий червоний перець. У бурякову масу висипаємо спеції, подрібнюємо зубчик часнику. Викладаємо до буряків обсмажену цибулю, а також дрібно нарізаний солодкий перець, перемішуємо компоненти.
Покриваємо поверхню салатника харчовою плівкою, відправляємо салат просочуватись на 2 години в холодильник. Виходить простий салат із буряком та цибулею, який добре підійде для перекушування. Якщо ви не любите гострі страви, ви можете виключити з салату гострий перець.