Готую за швидким рецептом надзвичайно смачне печиво з яблук. Для цього не потрібні особливі кулінарні навички, а смак неодмінно вразить вас!
Інгредієнти:
- 1 яблуко
- 1 яйце
- 2 ст. л. цукор
- 150 г йогурт
- ванільний цукор за смаком
- 2 ст. л. олія
- сіль дрібка
- 50 мл молоко
- 350 г борошно
- 1 ст. л. розпушувач
- цукор, кориця для посипання
Приготування:
Збиваю у мисці яйце з цукром. Додаю йогурт та ванільний цукор, ретельно перемішую вінчиком. Додаю олію і ще раз перемішую. Потім додаю дрібку солі та молоко, знову добре перемішую.
Поступово додаю борошно та розпушувач, замішую тісто до однорідності.
Очищаю яблука від шкірки, натираю на великій тертці. Додаю до тіста і ретельно перемішую.
Розкачую тісто у прямокутний пласт, вирізаю печиво за допомогою форми.
Смажу на сковорідці з олією з усіх боків, поки вони не стануть пухкими і золотистими.
Зверху посипаю яблучне печиво цукром та корицею. Смачного!