Шукаєте натхнення для легкої страви для будь-якої сімейної чи дружньої зустрічі? Тоді цей рецепт салату може вам сподобатися. Ним зі мною поділилась сусідка, після дня народження. Він повний найкращих інгредієнтів і зовсім не складний у приготуванні. Він сподобається всім, хто любить м’ясо, субпродукти та овочі.
Ділюся рецептом приготування:
Перш за все, важливо ретельно проварити яловиче серце. Промийте під теплою водою, покладіть у велику каструлю з невеликою кількістю солі та варіть на плиті приблизно півтори-дві години, поки м’ясо не стане м’яким. Тим часом очистіть цибулю, промийте і наріжте її кільцями. Потім злийте консервовані гриби. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії і обсмажте на ній скибочки цибулі.
Потім додайте консервовані гриби. Обсмажте, поки з овочів не випарується вся зайва рідина. Далі йде нарізка відвареного яловичого серця. Ви можете нарізати його соломкою або кубиками, як вам подобається.
Додайте м’ясо до овочів у миску. Останній етап – нарізати кислі солоні огірки і подрібнити свіжий кріп. Додайте ці інгредієнти в суміш овочів і серця та ретельно перемішайте ложкою. Приправити за смаком сіллю, перцем і, якщо необхідно, скропити соняшниковою олією.
Ідеально, якщо готовий салат перед подачею поставити в холодильник мінімум на годину, щоб він охолов. Бажаю приємного апетиту!
Інгредієнти:
- серце яловиче – 500 гр
- печериці консервовані – 1 банка
- цибуля – 2 шт
- огірки мариновані – 5-6 шт
- сіль, перець – за смаком
- кріп
- олія соняшникова для заправки – 50 мл