Беру 1 яблуко та сир. За 25 хвилин ціла гора смакоти: печиво з сиру до чаю

У сир висипаємо сіль і цукор, розбиваємо яйце, вливаємо олію і ретельно перемішуємо. Просіюємо в сирну суміш борошно та розпушувач, руками замішуємо м’який та не липкий колобок.

Очищене яблуко позбавляємо від насіннєвої коробочки, нарізаємо маленьким кубиком. Викладаємо яблуко у сирне тісто та змішуємо.

Тісто розкачуємо на столі, посипаному борошном. Ділимо тісто на три рівні частини, кожну частину також розділяємо на 5 колобків.

Злегка сплющені невеликі колобки обвалюємо у суміші цукру та кориці.

Викладаємо печиво на лист, застелений пергаментом і випікаємо при 180 градусах півгодини.

В результаті ми маємо смачне сирне печиво.

Його можна зробити не тільки з яблуком, але і з грушею, ягодами чи родзинками.

Інгредієнти:

  • Сир – 400 г;
  • Сіль – дрібка;
  • Цукор – 100 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Соняшникова олія – 60 мл;
  • Борошно – 320 г;
  • Розпушувач – 10 г;
  • Яблуко – 1 шт.

Інгредієнти для посипання:

  • Цукор – 4 ст. л.;
  • Кориця – 1 ст. л.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *