У сир висипаємо сіль і цукор, розбиваємо яйце, вливаємо олію і ретельно перемішуємо. Просіюємо в сирну суміш борошно та розпушувач, руками замішуємо м’який та не липкий колобок.
Очищене яблуко позбавляємо від насіннєвої коробочки, нарізаємо маленьким кубиком. Викладаємо яблуко у сирне тісто та змішуємо.
Тісто розкачуємо на столі, посипаному борошном. Ділимо тісто на три рівні частини, кожну частину також розділяємо на 5 колобків.
Злегка сплющені невеликі колобки обвалюємо у суміші цукру та кориці.
Викладаємо печиво на лист, застелений пергаментом і випікаємо при 180 градусах півгодини.
В результаті ми маємо смачне сирне печиво.
Його можна зробити не тільки з яблуком, але і з грушею, ягодами чи родзинками.
Інгредієнти:
- Сир – 400 г;
- Сіль – дрібка;
- Цукор – 100 г;
- Яйце – 1 шт.;
- Соняшникова олія – 60 мл;
- Борошно – 320 г;
- Розпушувач – 10 г;
- Яблуко – 1 шт.
Інгредієнти для посипання:
- Цукор – 4 ст. л.;
- Кориця – 1 ст. л.