Ситний суп. Готую 3 рази на тиждень і не набрадає

Суп з яловичиною – це ситна та смачна страва, яка може стати основою будь-якого обіду. Яловичина є джерелом білка, заліза, цинку та інших важливих поживних речовин. Вона також містить колаген, який при варінні перетворюється на желатин і робить бульйон більш насиченим та поживним.

Існує безліч рецептів супів із яловичиною. Вони можуть бути простими та швидкими у приготуванні або ж вимагати більше часу та зусиль.

Залежно від рецепту, до супу з яловичиною можна додати овочі, крупи, макаронні вироби або бобові. Це дозволяє урізноманітнити смак страви та зробити її цікавішою.

Ділюся рецептом приготування:

Викладаємо в каструлю з водою по 1 штуці: нарізану моркву та цибулю. Висипаємо туди перець горошком, лавровий лист, відварюємо 20 хвилин.

Нарізаємо дрібним кубиком цибулю, обсмажуємо її в сковороді до золотистого кольору. Натираємо моркву, додаємо до цибулі, змішуємо інгредієнти.

Додаємо до овочів на сковороду фарш, солимо та обсмажуємо разом. Пропускаємо через прес до м’яса з овочами зубчики часнику, додаємо томатну пасту, змішуємо і тушкуємо суміш 10 хвилин.

У цей час очищаємо картоплю, нарізаємо її на невеликі кубики. Виловлюємо з овочевого бульйону цибулю, моркву, лаврове листя.

Викладаємо в бульйон засмажку та картоплю, відварюємо до готовності картоплі.

Після приготування шаткуємо кріп, додаємо його в суп. Виходить простий, але смачний суп із яловичим фаршем.

Інгредієнти:

  • морква – 2 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • перець горошком – 10 шт.;
  • лавровий лист – 1 шт.;
  • вода – 1,5 літра;
  • фарш яловичий – 450 г;
  • часник – 4 зубчики;
  • томатна паста – 3 ст.л.;
  • картопля – 2 шт.;
  • сіль – 1 ч.л.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *