Так що раджу неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько (проте ненадовго!) з’являтися на вашому столі, ділиться Елки Зеленые.
Для приготування салату «Червона шапочка» знадобиться:
- курка відварна – 150 г;
- перець солодкий – 1 шт .;
- капуста пекінська (або будь-який листовий салат) – 150 г;
- яйце накруто – 1 шт .;
- консервований зелений горошок – 2 ст. л .;
- помідори – 150 г;
- кріп – кілька гілочок;
- майонез – 5 ст. л .;
- сіль за смаком.
Приготування:
Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату – це буде нашою «Червоною шапочкою».
У миску дрібно нарізати пекінську капусту.
Варену курку нарізати дрібними шматочками.
Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру.
Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
Додати подрібнене яйце.
Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати солодкі сорти.
Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.